Az értékelés

Minden szobában egyedi értékelés készül, melyet a program végén egy külön összeállított “könyvben” bocsátunk a szülő rendelkezésére 15-20 oldalban. A könyv tartalmazza mindazokat az észrevételeket, tapasztalatokat, eredményeket, esetleges hiányosságokat, várható  erősségeket, különlegesnek tűnő, egyedi képességeket, melyekkel a tanáraink, talent managereink találkozhattak.

Az tapasztalatok kielemzése után Ingyenes tanácsadás és ajánlások segítik a további fejlődést, fejlesztést, különleges képzést. Az elemzések mindenki számára jól értelmezhetően, a mindennapokban is megtalálható eszközökkel fejleszthetőek tovább, és valóban látványos eredmények, fantasztikus fejlődések kísérhetők majd nyomon. Adott esetben a fejlődés nem a közeli jövőben hanem a távolabbi felnőtt életben érhető tetten, (lásd, Marshmallow teszt) van amelyik pedig az elkövetkezendő hónapokban.

A szülő a programok alatt részt vehet (fakultatív) az ITS gyermekpszichológusának az előadásán, melynek fő témái:

  1. Nap: A programok és azok fontossága. Kik a gyermekeink? Helyes és helytelen eszközök. Mit jelent a “rossz” gyerek? Kérdések és válaszok.
  2. Nap: A kapott anyagok értelmezése és magyarázata.  Kérdések válaszok.

Az értékelésről bővebben a  szakembereink programjában olvashat.